Fyen dhe kërcënon zyrtarin policor, arrestohet

Fyen dhe kërcënon zyrtarin policor, arrestohet

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë ditës së djeshme një qytetarë nga Vrella e Istogut, ka fyer dhe ka kanosur zyrtarin policor.

Në raportin 124 orësh bëhet e ditur se me vendim të prokurorit i njëjti është dërguar në mbajtje.