Objekti i Pediatrisë në Mitrovicë do shfrytëzohet për pacientët me Covid-19
Sharr Travel

Objekti i Pediatrisë në Mitrovicë do shfrytëzohet për pacientët me Covid-19

Objekti i ri i Pediatrisë në Mitrovicë do të shfrytëzohet për pacientët e dyshuar dhe diagnostikuar me COVID-19.

Në njoftimin për media të QKUK-së në marrëveshje me donatorin, Shoqatën “Nënë Tereza” nga Gjermani, objekti i ri i Repartit të Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës do të shfrytëzohet për trajtim të rasteve të dyshuara dhe konfirmuara me​ COVID-19 nga Mitrovica.

Kontrollin, kujdesin dhe mbikëqyrjen e pacientëve do ta bëjë stafi mjekësor i Spitalit të Përgjithshëm të Mitrovicës. 


MË SHUME NGA Nacionale