Gjilan, dëmton përçuesit e rrymës
Sharr Travel

Gjilan, dëmton përçuesit e rrymës

Një person nga Gjilani ka shkaktuar rrezik të përgjithshëm, pasi që ka dëmtuar disa përçues të rrymës.

Sipas raportit të policisë, lidhur me rastin janë njoftuar të gjitha njësitë përkatëse dhe prokurori kompetent.

Nuk raportohet për të arrestuar.