Vjedhje në një pompë të derivateve në Prishtinë
Sharr Travel

Vjedhje në një pompë të derivateve në Prishtinë

Në një pompë të derivateve në rrugën Xheladin Hana në Prishtinë dje janë vjedhur 600 deri në 700 euro nga persona ende të panjohur.

Në raportin e Policisë thuhet se viktima ka raportuar se derisa ka qenë duke punuar një person i panjohur e ka kërcenuar me armë dhe ka grabitur një shumë parash.

I dyshuari është larguar nga vendi i ngjarjes në një drejtim të panjohur dhe nuk kishte të lënduar.