Organizon aheng familjar, arrestohet

Organizon aheng familjar, arrestohet

Një person është arrestuar në Gjakovë, pasi që i njëjti duka mos respektuar vendimin e lëshuar nga qeveria, ka organizuar-mbajtur aheng familjar me 27 persona të pranishëm.

 

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar.