Grabit 400 euro nga pompa e benzinës, arrestohet

Grabit 400 euro nga pompa e benzinës, arrestohet

Dje në Prishtinë është arrestuar një person i dyshuar, i cili në pompën e derivateve nga punëtori ka grabitur 400 euro.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Pas hetimeve lidhur me disa raste të tjera të grabitjeve, janë arrestuar edhe dy të dyshuar të tjerë (njëri i mitur) dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit, janë dërguar në mbajtje.