Rrihen me fqinjët, dy gra arrestohen në Mitrovicë

Rrihen me fqinjët, dy gra arrestohen në Mitrovicë

Dy gra në Mitrovicës janë arrestuar të mërkurën pasi pas një mosmarrëveshje me fqinjët e tyre janë rrahur dhe i kanë kanosur, është njoftuar në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Me urdhër të prokurorit të dyshuarat janë liruar me procedurë të rregullt.