Grabitje me armë në një banës në Prishtinë

Grabitje me armë në një banës në Prishtinë

Dy femra kanë raportuar se një i dyshuar i panjohur, i maskuar dhe me armë, ka hy në banesën e tyre dhe nën kërcënimin e armës u ka grabitur stoli ari dhe dy orë dore.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë, ku i dyshuari pas grabitjes së armatosur është larguar në drejtim të panjohur.