Një shtetas i Maqedonisë hynë ilegalisht në Kosovë, ndalohet nga policia

Një shtetas i Maqedonisë hynë ilegalisht në Kosovë, ndalohet nga policia

Një shqiptar, shtetas i Maqedonisë së Veriut është ndaluar në fshatin Debalde të Vitisë dhe është shoqëruar në stacionin policor nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka hyr ilegalisht në Republikën e Kosovës.

Me vendim të prokurorit, nga i dyshuari është konfiskuar pasaporta dhe më pas është liruar në procedurë të rregullt.