Largohet trupi i personit të vdekur në sportelet e Komunës së Prishtinës

Largohet trupi i personit të vdekur në sportelet e Komunës së Prishtinës

Është larguar trupi i personit që ka vdekur sot para sporteleve në Komunën e Prishtinës.

Dyshohet se personi i vdekur ka qenë 71 vjeç dhe ka pësuar infarkt gjatë kohës kur po kërkonte shërbim në komunë.