Shqiptarët e Turqisë me maska në ligjerata

Shqiptarët e Turqisë me maska në ligjerata

Emisioni "Shqiptarët" në Turqi ka vizituar Shkollën kulturore të Kosovës në Stamboll.

Ora mësimore e gjuhës shqipe në shkollën e drejtuar nga mësimdhënësi Kamil  Bytyqi po ndjeket nga nxënësit shqiptarë me maska,të cilët po marin mësime të gjuhës shqipe.

Nxënësit në këtë orë po mësojnë gramatikën e gjuhës shqipe dhe po bëjnë prova për gjithçka që kanë mësuar në prani të mësuesit të tyre, duke mbajtur dsitancë dhe maska gjatë gjithë ligjeratës 

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:

 


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi