Gjyshja Kolonjare, Rrëfimi i saj tragjik rrëqeth dhe djeg çdo zemër
   Shqiptarët në Turqi

Gjyshja Kolonjare, Rrëfimi i saj tragjik rrëqeth dhe djeg çdo zemër

Gjyshja Kolonjare 87 Vjeçare,  në moshën 82 vjeçare vajti të vizitojë Shqipërinë. Rrëfimi saj tragjik rrëqeth dhe djeg çdo zemër

“Nëna ime dhe vëllezërit e motrat e saj në moshë të mitur kishin ngelur Jetime. Të gjithë fëmijët i shtyjnë dhe i hedhin në një pus  për ti mbytur. Një GEGE hidhet në pus dhe i shpëton fëmijët...Ndiqeni...Shpërndajeni dhe ndjehuni të lumtur me ato që kemi dhe jetojmë sot sepse të parët  kanë vuajtur shumë....

 


MË SHUME NGA    Shqiptarët në Turqi