Ülkü Defne me origjinë shqiptare boton libër për historinë e familjes
   Shqiptarët në Turqi

Ülkü Defne me origjinë shqiptare boton libër për historinë e familjes

Gazetarja Mimoza Elezi në bisedë me turko-shqiptaren Ulku Defne në Stamboll, e cila botoi librin "Tutun Kartalın Kanatlarına" (Mbahu te Krahët e Shqiponjës).

Në bisedën e saj, autorja tregon për prejardhjen e gjyshërve të saj nga Korça dhe pak nga historia e familjes, të cilën e ka përfshi në librin e saj. 

Ajo po ashtu tregon edhe për vizitën e saj para dy vjetëve në Shqipëri dhe si dëshiron të khehet prapë për ta njohur më shumë.

Bisedën e plotë mes saj dhe gazetares Elezi mund ta ndiqni në videon më poshtë:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_gxX4Sshl8A


MË SHUME NGA    Shqiptarët në Turqi