Në përkujtim të 77 vjetorit të ditës së Zezë Masakrës Greke ndaj Çamëve
   Shqiptarët në Turqi

Në përkujtim të 77 vjetorit të ditës së Zezë Masakrës Greke ndaj Çamëve

Në Izmir Organizuam një protestë duke vënë kurorën e Zezë tek Ambasada Greke.

Organizimi u bë nga kryetari i shoqatës kulturore shqiptare në Alaçatı z.Ibrahim Topal i cili në fjalimin e tij theksoi që kurrë s[do ta harrojmë Genocidin që Grekët bënë ndaj Vëllëzërve Çamë dhe deri sa Çamët të marrin të drejtat e tyre s'do të ndalojmë duke ngritur zërin Tonë
Kadri Kosovalı Jashar Balxhı Melih Deral Izzet Simsek Hasan Türkel Ömer Ok Bibiç.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:

 


MË SHUME NGA    Shqiptarët në Turqi