Komisioni për Integrim Evropian takohet me Szunyogun

Komisioni për Integrim Evropian takohet me Szunyogun

Komisioni për Integrim Evropian sot mban mbledhje.

RENDI I DITËS

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Takim me Shefin e Zyrës dhe Përfaqësuesin Special të BE-së në Kosovës, Tomáš Szunyog në lidhje me Raportin për Kosovën 2020 të publikuar nga Komisioni Evropian;
3.    Të ndryshme 
 

Vendi: C301 Koha: 12:00


MË SHUME NGA Nacionale