Shqiponjat kuq e zi në zemër të Malit të Zi

Shqiponjat kuq e zi në zemër të Malit të Zi

Pa dallim gjuhe krahine dhe ide, shqiptarët përsëri të gjithë së bashku edhe në Panairin e 7-të të Artizanatit dhe zgjedhja e Presidentëve të Paqës nga Komiteti Qendror i Paqës Botërore.

Në këtë Panair janë të ftuar Ambasador të ardhur nga Australia,Kroacia,Shqipëria dhe Kosova.

Për më shumë rreth këtij Panairi të Paqës nidqeni videon e plotë: