Potpuri dasmash nga shqiptarët e Turqisë

Potpuri dasmash nga shqiptarët e Turqisë

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, përveq temave dhe ngjarjëve prekëse që kanë përjetuar shqiptarët ajo sjell edhe pjesët argëtuese të shqiptarëve në Turqi.

Në videon  më poshtë janë disa potpuri dasmash nga shqiptarët e Turqisë që këndojnë së bashku me Mimoza Elezin.


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi