Shqiptarët e Turqisë vajtojnë për të vdekur në atdhe

Shqiptarët e Turqisë vajtojnë për të vdekur në atdhe

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell ngjarje prekëse që kanë përjetuar shqiptarët ndër vite. Kësaj rradhe ky emision ka sjellë mesazhe të shumë shqiptarëve që vajtojnë për të vdekur në atdhe dhe që janë te gatshëm të japin krejt pasurinë që kanë vetëm që të kenë nënshtetësi shqiptare e të vijnë të vdesin në Shqipëri.

Njëri, ndër shumë shqiptarë që janë intervistuar në këtë emision thotë se "nëse nuk më japin
pasaportë shqiptare do ta vras veten".

Për më shumë mund ta ndiqni emisionin e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi