Zhduken dy të mitur në Fushë Kosovë

Zhduken dy të mitur në Fushë Kosovë

Dy të mitur janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, ngjarja ka ndodhur të hënën rreth orës 16:00, në Fushë Kosovë.

Siç thuhet në raport, dy të miturit kanë dal nga shtëpia edhe disa herë të tjera.

“Është raportuar se dy meshkuj kosovarë të mitur janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer. Sipas ankuesit ata kanë dalë nga shtëpia edhe disa herë të tjera”, thuhet në raport.