Viti- I hyjnë në lokal dhe ja vjedhin 16 armë të shkurta

Viti- I hyjnë në lokal dhe ja vjedhin 16 armë të shkurta

Në orët e para të mëngjesit të së mërkurës kanë hyrë disa persona të panjohur në një lokal të armëve të zjarrit duke vjedhur armë.

Ngjarja që ka ndodhur në Viti, sipas Policisë së Kosovës ka dëmtuar pronarin e këtij lokali duke iu vjedhur 16 armë të shkurta.