Prishtina përseri prin me numrin më të madh të të infektuarve me COVID-19

Prishtina përseri prin me numrin më të madh të të infektuarve me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë publike rastet me COVID-19, ku gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar 15 raste të vdekjes dhe 775 pacientë kanë rezultuar pozitiv.

“Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 306 raste, Mitrovicë 64 raste, Gjakovë 40 raste, Ferizaj 38 raste, Fushë-Kosovë 37 raste, Gjilan 35 raste, Prizren 30 raste, Podujevë 29 raste, Vushtrri 21 raste, Lipjan 20 raste, Pejë 20 raste, Viti 20 raste, Obiliq 16 raste, Drenas 15 raste, Skenderaj 13 raste, Kaçanik 12 raste, Shtime 11 raste, Suharekë 9 raste, Malishevë 7 raste, Klinë 5 raste, Rahovec 5 raste, Deçan 4 raste, Istog 4 raste, Kamenicë 4 raste, Dragash 3 raste, Graçanicë 2 raste, Novobërdë 2 raste, Zubin-Potok 2 raste dhe Junik 1 rast”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.