Akygul: Më martuan me gruan më të shëmtuar në botë

Akygul: Më martuan me gruan më të shëmtuar në botë

Emisioni “Shqiptarët e Turqisë”, duke i prekur gjithmonë rrënjet shqiptare, sjell një tjetër storie nga Turqia.

Kemal Akygul me prejardhje shqiptare rrëfen historinë e jetës së tij , gjatë rrëfimit tregon se si e martuan pa dëshiren e tij, “Më martuan me gocë të shëmtuar, mos të më vrisnin hodha firmen, dhe sa e hodha firmen në celebrim u arratisa”, tha Akygul.

Për më shumë rreth jetës së Akygul ndiqeni videone plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi