Akgul: Mixhës ia shkulën thonjët gjatë kohës sa ishte në burg

Akgul: Mixhës ia shkulën thonjët gjatë kohës sa ishte në burg

Emisioni “Shqiptarët e Turqisë” vizitoi një tjetër familje me prejardhje shqiptare në Turqi, ata rrëfejnë jetën dhe ngjarjet e rënda që kanë përjetuar.

Kemail Akgul, me prejardhje shqiptare nga Shkupi, ai rrëfen kohën dhe arsyet e emigrimit të familjes së tij në Turqi, jetën dhe ngjarjet që kanë përjetuar shumë vite më parë.

Ai rrëfen edhe ngjarjen trishtuese të mixhës së tij, se si i ka përjetuar tortura nga komunistët në atë kohë, se si i kishin shkulur thonjët gjatë burgosjes së tij.

Për më shumë rrëth familjes Akgul, ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi