Historia e fshatit Mursalli, i banuar me shqiptarë

Historia e fshatit Mursalli, i banuar me shqiptarë

Rubrika “ Shqiptarët e Turqisë” nga gazetarja Mimoza Elezi, sjell historinë e fshatit Mursalli, i banuar me shqiptarë.

Në videon e mëposhtme gazetarja Elezi ka biseduar me banorë të këtij fshati, të cilët kanë rrëfyer për rrënjët e tyre nga Kosova si dhe për aktivitetin e tyre në Turqi.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:
 


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi