Historia e emigrimit të familjes Tagani nga Petrela në Turqi

Historia e emigrimit të familjes Tagani nga Petrela në Turqi

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite. Kësaj rradhe ky emision ka sjellë historinë e emigrimit të një tjetër familje shqiptare nga Tirana, e cila ka migruar në Turqi shumë vite më përpara.

Suheyit Tagani me prejardhje shqiptare nga Tirana, Petrela, na tregon historinë e familjes së tij, se kur kanë emigruar në Turqi, si kanë emigruar, përse gjyshi i tij emigroj në Turqi, si dhe çfarë pune kanë bërë ata në Turqi.

Për më shumë rreth historisë së familjes Tagani ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi