VIDEO-Fazil Top tregon për humorin dhe ritet në dasma

VIDEO-Fazil Top tregon për humorin dhe ritet në dasma

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite. Kësaj rradhe ky emision ka sjellë historinë e emigrimit të një tjetër familje shqiptare nga Kosova në Turqi para 100 vitesh.

Fazil Top që jeton në Bafra të Turqisë ka treguar për shpërnguljen e familjes së tij, jetesën atje,  martesën me një kosovare, si dhe për ritet dhe humorin në dasma.

Për më shumë ndiqni videon e plotë:
 


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi