87 vjeçari që ka 70 vjet pa folur shqip

87 vjeçari që ka 70 vjet pa folur shqip

87 vjeçari në Gjermani 70 vjet pa folur shqip nga Kosova në Turqi nga Turqia në Gjermani.

Historia rrënqethëse e  87 vjeçarit që migroi nga Kosova në Turqi e nga Turqia drejt Gjermanisë.

Edhe pse ka 70 vjet pa folur shqip  ati zemra i rrah shqip dhe nuk e harroi as njëherë gjuhën e të parëve të vet, ai tregoi për emisionin 'Shiptarët e Turqisë' të gjitha sakrificat e jetës së tij në emigracion.

Për më shumë ndiqeni videon:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi