Një i arrestuar për keqtrajtim apo braktisje të fëmijës

Një i arrestuar për keqtrajtim apo braktisje të fëmijës

Policia njofton për arrestimin e një burri për keqtrajtim apo braktisje të fëmijës.

I dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

Njoftimi i plotë i PK-së:

KEQTRAJTIM APO BRAKTISJE E FEMIUT /Prishtinë (EN:129-259) 13.01.2021 – 00:05. Lidhur me rastin, është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar dhe i njëjti me vendim të prokurorit, dërgohet në mbajtje.