Historia e dëbimit masiv dhe shpërngulja e shqiptarëve në Turqi

Historia e dëbimit masiv dhe shpërngulja e shqiptarëve në Turqi

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët ndër vite.

Kësaj radhe emisioni "Shqiptarët e Turqisë” sjell historitë e dëbimit masiv dhe shpërnguljen e shqiptarëve në Turqi.

Më poshtë mund ta ndiqni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi