Shqiptarët që nuk e harruan gjuhën e tyre asnjëherë

Shqiptarët që nuk e harruan gjuhën e tyre asnjëherë

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët ndër vite.

Kësaj radhe emisioni "Shqiptarët e Turqisë” sjell historitë e shqiptares që jeton dhe vepron në Ukrainë por që asnjëherë nuk e harroi gjuhën Shqipe.

Më poshtë mund ta ndiqni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi