Familja Kurt rrëfen ngjarjet prekëse nëpër të cilat kaloi gjatë emigrimit

Familja Kurt rrëfen ngjarjet prekëse nëpër të cilat kaloi gjatë emigrimit

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell ngjarje prekëse që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite.

Kësaj rradhe ky emision ka sjellë historinë e familjes Kurt me prejardhje shqiptare, flasin nga Samsun konkretisht nga fshati Osmanbeli i cili është një fshat i banuar 80% me shqiptarë.

Kurt na rrëfen në detaje sfidat dhe ngjarjet që kanë kaluar familja e tij që nga emigrimi e deri me sot në mesin e ngjarjeve rrëfen edhe historinë prekëse të babait që e vranë në sy të fëmijëve.

Për më shumë rreth jetës së familjes Kurt ndiqeni videon e plotë:

 


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi