17 vjeçari që dëshironte të bëhej ushtar në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës

17 vjeçari që dëshironte të bëhej ushtar në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, kësaj radhe ka sjell rrëfimin e djalit shqiptar i cili që nga mosha 17 vjeçare dëshironte të bëhej ushtar në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.

Serkan Aktash me prejardhje shqiptare na rrëfen jetën dhe ngjarjet që ai ka përjetuar,  në mes rrëfimesh na tregon me shumë dashuri se si ai dëshironte të bëhej ushtar që nga mosha e tij 17 vjeçare për të kontribuar për vendin e tij Kosovën, por që ai u refuzua për shkak të moshës së tij.

Për më shumë rreth jetës së Zabeli-Aydib ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi