Historit e traditave të nënave shqiptare

Historit e traditave të nënave shqiptare

Kësaj radhe emisioni “Shqiptarët e Turqisë” sjell një storje më ndryshe se storjet e tjera, disa nëna  me prejardhje shqiptare  rrëfejn dashurit dhe traditat e tyre.

Ato rrëfejnë se si i mbajnë akoma traditat, respektin, se si pergatisin ushqimet tradicionale shqiptare edhe në Turqi,  ato me shume dashuri rrëfejn dashurit dhe traditat e tyre madje edhe përmes këngës.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi