Dëshmi të panjohura të dëbimit të shqiptarëve në Turqi

Dëshmi të panjohura të dëbimit të shqiptarëve në Turqi

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, tani sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite.

Rrënjë shqiptare në Turqi ​ dëshmi të paditura, historitë e dëbimit masiv dhe shpërngulja e shqiptareve në Turqi ata i tregojnë vetë më së miri ato për emisionin “ Shqiptarët e Turqisë”.

Gazetarja Mimoza Elezi na sjell si çdo herë pamje nga momentet më të bukura të shqiptarëve në Turqi ajo kësaj radhe ka marrë pjesë në një atmosferë feste të shqiptarëve të bashkuar që nuk e harruan as njëherë vendin as gjuhën e tyre asnjëherë.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi