"Lindem shqiptarë, luftuam për Kosovë, sot po vdesim të huaj"

"Lindem shqiptarë, luftuam për Kosovë, sot po vdesim të huaj"

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite.

Shqiptaret në Turqi thonë  lindem​ shqiptarë, luftuam për Kosovë, sot po vdesim të huaj. Gazetarja Mimoza Elezi kësaj radhe ishte mysafire e familjes së Tefik Strajës.

Straja tregon për emisionin “ Shqiptarët e Turqisë” të gjitha sakrificat e tij dhe të të parëve të tij dhe migrimin në Turqi.

Për më shumë ndiqeni videon:

 

 


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi