Mësuesi Bytyqi flet rreth botimeve të librave të tij në Turqi

Mësuesi Bytyqi flet rreth botimeve të librave të tij në Turqi

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite. Kësaj radhe ky emision sjellë historinë e Qamil Bytyqit me prejardhje nga Kosova.

Bytyqi është mësues i gjuhës shqipe dhe gjithashtu është njëri nga aktivistët e parë i cili kurrë nuk ka pushuar por gjithmonë ka hulumtuar për kulturën shqiptare, për gjuhën shqipe dhe për gjithqka çka i përket shqiptarëve.

Bytyqi gjatë rrëfimit të tij tregon po ashtu edhe për botimet e librave të tij, siç janë :”Gjuha shqipe”, “Çfarë bëre për Kosovën”, “Shqiptarët e harruar në Turqi".

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi