Çamja e Famshme rrëfen Masakrimin nga Greket dhe jetën e saj

Çamja e Famshme rrëfen Masakrimin nga Greket dhe jetën e saj

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, tani sjell historitë që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite.

Çamja e famshme rrëfen për jetën e saj dhe masakrimin e fisit të saj nga grekët.

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë” kësaj radhe ishin mysafir të Fevzije Çame-r.

Ajo tregon për këtë emision rrënjët e saj çame dhe sakrificat e familjes së saj. Çame-r u lind në Turqi por ndjehet dhe është shqiptare e vërtetë ashtu siç ishin të parët e saj.

Ndiqni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi