Vëllezërit Rashica rrëfejnë emocionet e tyre për Shqipërinë e Kosovën

Vëllezërit Rashica rrëfejnë emocionet e tyre për Shqipërinë e Kosovën

Emisioni “Shqiptarët e Turqisë”, na njofton kësaj radhe për rrënjët 600 vjeçare shqiptare, për farefiset dhe për të afërmit, ku të ftuarit e gazetares Mimoza Elezi ishin vëllezërit Rizah dhe Haki Jelldez Rashica, banues në Turqi, në fshatin Banskapru, zonë e banuar nga shqiptarët.

Në këtë emision e veçantë është përgatitja e flisë, ushqimi tradicional ku dhe kjo gjë tregon miqësinë dhe mikpritjen e shqiptarëve.

Për më shumë ndiqeni videon:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi