Kalemi, artistja me prejardhje shqiptare që pushtoi ekranet turke

Kalemi, artistja me prejardhje shqiptare që pushtoi ekranet turke

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell kësaj radhe sjellë storjen e një artiste me prejardhje shqiptare.

Linda Kalemi me origjinë shqiptare është një nga artistet shqiptare që ka bërë buj në ekranet turke.

Ajo që nga viti i parë që kishte shkuar në Turqi kishte pushtuar mediat Turke. 

Kalemi na rrëfen më shumë rreth jetës dhe  suksesit të saj se si arriti të jetë një artiste kaq e madhe, pas gjithë atyre sakrificave dhe vështërsive që kishte kaluar për të arritur këtu ku është sot.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Shqiptarët në Turqi