Shqiptari 85 vjeçar rrëfen tmerrin në Ushtrinë serbe
   Shqiptarët në Turqi

Shqiptari 85 vjeçar rrëfen tmerrin në Ushtrinë serbe

Emisioni “ Shqiptarët e Turqisë”, sjell ngjarje prekëse që kanë përjetuar shqiptarët atje ndër vite.

Kësaj radhe ky emision ka sjellë historinë e Gjyshit 85-vjeçar me prejardhje shqiptare, ai na rrëfen në detaje sfidat dhe ngjarjet që kanë kaluar familja e tij që nga emigrimi e deri me sot, në mesin e ngjarjeve rrëfen edhe historinë prekëse se si ai kishte shkuar në vitin 1966 ushtar në Beograd, dhe gjithë sakrificat me të cilat ai u përball e deri tek emigrimi i tij për në Turqi.

Për më shumë rreth jetës së Gjyshit 85-vjeçar ndiqeni videon e plotë:

https://youtube.com/playlist?list=PLFsW7RaUHoPebtNmfI6fPU4bQKn6jvtRS


MË SHUME NGA    Shqiptarët në Turqi