Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan

Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se është raportuar për një vajzë të mitur e cila është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti është raportuar të mërkurën në ora 15:10.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se vajza e saj viktima femër  kosovare (e mitur), është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”, thuhet në raportin policor.