Zyrtari policor akuzohet për sulm seksual

Zyrtari policor akuzohet për sulm seksual

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj zyrtarit policor R.SH., për shkak të veprës penale sulmi seksual.

Sipas aktakuzës, i pandehuri që nga nëntori 2020 deri më 20 prill 2021, në Kamenicë, në intervale të ndryshme kohore, ka ushtruar sulm seksual ndaj personit nën 16-vjeç, me aftësi të kufizuara mendore.

I njëjti, sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore në Gjilan, gjendet nën masën e paraburgimit që nga data 21 prill 2021.

Prokuroria Themelore në Gjilan i ka propozuar gjykatës kompetente në Gjilan, që të njëjtit t’i vazhdohet masa e paraburgimit dhe krahas dëmit kryesor t’i shqiptohet edhe dënimi plotësues – ndalimi i ushtrimit të profesionit.


MË SHUME NGA Kronikë e Zezë