Në Graçanicë raportohet për monedha të falsifikuara

Në Graçanicë raportohet për monedha të falsifikuara

Policia e Kosovës ka njoftuar se një punëtor i pikës së derivateve ka raportuar se ka hasur në dy kartëmonedha nga 100 euro, të cilat dyshohen se mund të jenë të falsifikuara.

Rasti ka ndodhur të enjten në Graçanicë, në ora 08:50.

Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kartëmonedhat i kanë sekuestruar për procedura të mëtutjeshme hetimore.