Vdekje e dyshimtë në Ulpianë

Vdekje e dyshimtë në Ulpianë

Një vdekje e dyshimtë ka ndodhur në Ulpianë para pak çastesh.

Në fotot e siguruara nga Ekonomia Online, shihet se në vendin e ngjarjes kanë dalur edhe ekipet e policisë së Kosovës dhe Obduksionit.

Deri në këto momente nuk kemi marrë ndonjë përgjigjie nga policia e Kosovës, edhe pse i kemi kontaktuar.

Ju mbajmë të informuar.