Zhduket një e mitur në Prizren
Sharr Travel

Zhduket një e mitur në Prizren

Një e mitur është zhdukur që nga dita e martë në Prizren.

Zhdukjen e të miturës e ka njoftuar në Polici nëna e saj. Ajo ka raportuar se e bija ishte larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendodhjen e saj.

Polica tregon se rasti është duke u hetuar.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se vajza e saj ( e mitur) femër kosovare, ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj . Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.