I mituri që kërcënoi familjarët me djegie shtëpie dërgohet në mbajtje

I mituri që kërcënoi familjarët me djegie shtëpie dërgohet në mbajtje

Në raportin 24 orësh policia e Kosovës ka njoftuar se një femër nga Mitrovica e Veriutka raportuar në polici djalin e saj të mitur, për shkak se i njëjti kishte ushtruar dhunë në familje, duke thyer gjësende në shtëpi si dhe kishte kërcënuar familjarët se do ta digjte shtëpinë.

Siç bën të dtur, policia, pas intervistimit me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për 24 orë. Rasti vazhdon të hetohet.