Një i mitur zhduket nga Skënderaj
Sharr Travel

Një i mitur zhduket nga Skënderaj

Një tjetër zhdukje e një të mituri është raportuar gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Sipas policisë, i mituri është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Raportimin në polici e ka bërë babai i të miturit.

Njësia përkatëse është duke hetuar rastin.

“Fsh. Kopiliq, Skenderaj , 20.09.2021 – 15:00. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se i biri i tij, viktima, kosovar – i mitur, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Njësia policore është duke hetuar rastin”.