Zhduket një e mitur në Gjakovë

Zhduket një e mitur në Gjakovë

Një e mitur nga Gjakova është zhdukur që nga dita e djeshme.

Babai i saj e ka raportuar rastin në polici duke bërë të ditur se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti nën hetime.