​ShSKUK: Në trajtim, 38 pacientë me Covid dhe post-covid
Kosovë

​ShSKUK: Në trajtim, 38 pacientë me Covid dhe post-covid

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 38 pacientë me COVID-19 po trajtohen me COVID-19 dhe post-covid.

ShSKUK bëri të ditur se prej tyre 14 janë të konfirmuar si COVID-19 dhe 24 të tjerë po marrin trajtim mjekësor pas COVID-19.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 8 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 18 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka asnjë pacient

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient


APR
Romay Lift