Zhduket një grua në Pejë
Sharr Travel

Zhduket një grua në Pejë

Një grua është raportuar e zhdukur në Pejë. Siç bëhet e ditur nga raporti policor, rastin e ka njoftuar bashkëshorti i tij.

Sipas tij, ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit e cila vazhdon të hetohet.